fortalt express sport

  • Public Group
  • 1 year, 5 months ago
  • 0

    posts

  • 1

    members

description

Billige Fotballdrakter

kilde har fortalt express sport

Burkina Faso for US Ouagadougou i

Liverpool Drakt, Manchester United Drakt Barn, Kjøpe Fotballdrakter

den 22-årige, som fortsatt lage egne fotballdrakter fofana fra saint-etienne

Manchester United har vært Scouting Bayer Leverkusen Center-Back Edmond Tapsoba Etter å ha mottatt en tip-off fra en respektert figur i Tyskland, kan Express Sport utelukkende avsløre. Den 22-årige, som fortsatt spilte fotball i Burkina Faso for US Ouagadougou i 2017, har dukket opp som en av de lyseste forsvarere i Bundesliga i det siste året, og er også under det våkne øynene til to andre Premier League-klubber.
Bundesliga Clubs rekrutteringsteam ble fortryllet av hans selvtillit som brøt ballen ut fra ryggen og moden på banen i en slik ung alder.
liverpool drakt Nå er han hjerteslag i Leverkusen-forsvaret – som også inkluderer tidligere United Academy Graduate Timothy Fosu-Mensah – og har spilt hvert minutt av League-handlingen denne sesongen, i tillegg til de to spillene han savnet på grunn av koronavirus i slutten av november.
En kilde har fortalt express sport at de kom ut til kontakter i United i fjor og rådet dem til å ta en titt på Tapsoba, etter å ha sett ham tett siden han ankom i Tyskland for 13 måneder siden.
manchester united drakt barn Deres dom på forsvareren forblir ikke avslørt, men United vurderer deres alternativer på senter-back, går inn i sommeroverføringsvinduet.
Ideelt sett vil Ole Gunnar Solskjaer ta med seg et venstrefotet senterhul for å partnere Harry Maguire med Victor Lindelof og Eric Bailly, men å fullstendig overbevise om at de er verdige til rollen, langsiktig.
kjøpe fotballdrakter Dayot Upamecano og Nathan Ake var blant navnene som ble vurdert i fjor sommer, men Ed Woodward klarte ikke å gi Solskjaers ønske om en ny sentral forsvarer. Han vil sannsynligvis innløse seg når overføringsvinduet gjenåpnes.
Tapsoba var gjenstand for en siste øyeblikk forespørsel fra Liverpool i januaroverføringsvinduet som røde kryptert for å ta med defensive forsterkninger.
Leicester og Wolves er blant de som har sett spilleren i det siste året, noe som Tapsoba har blitt gjort oppmerksom på, og sistnevnte er forstått å være øye med en sommeravtale.
Revene har siden avkjølt interesse for å fullføre signeringen av Wesley Fofana fra Saint-Etienne.
Når han spurte hvem han pleide å se på som barn som vokser opp, kalt Tapsoba Manchester City Defender når han snakket med Bundesligas offisielle nettside.

Jalkapallo pelipaita Everton
real sociedad trikot
ronaldo drakt
Bayern Munchen Tröja
seconda maglia inter
Venäjä Jalkapallo Paidat
frankreich nationalmannschaft trikot
maglietta arsenal
dortmund tröja
hugo lloris trikot
atletico madrid drakt

×