Dortmund Tröja

  • Public Group
  • 3 months, 1 week ago
  • 0

    posts

  • 1

    members

description

fotbollströjor barn

tillsammans vid bara tre tillf

Anthony Martial och Marcus Rashford

Dortmund Tröja, Liverpool Tröja Barn

anthony martial och marcus eget tryck på fotbollströjor gången den här säsongen

En stor del av deras framgång berodde på den dynamiska attackstyrka som Solskjær hade byggt.
Anthony Martial och Marcus Rashford njöt av sin bästa säsong framför målet medan Mason Greenwood visade en uppenbarelse under sitt breakout -år.
Den anfallande trion gjorde imponerande 44 Premier League -mål mellan dem – bara två skygga av Liverpools attackstyrka av Roberto Firmino, Sadio Mane och Mohamed Salah.
Men Solskjær har ändrat sin taktik den här säsongen med Greenwood, Martial och Rashford som ställt upp tillsammans vid bara tre tillfällen hittills.
dortmund tröja De började mot Brighton redan i september med United som vann med 3-2 tack vare en sen vinnare från Bruno Fernandes.
Maillot Foot Pas Cher Solskjaer skulle dock lita på att de tre främsta startade igen i den efterföljande matchen mot Tottenham, vilket visade sig vara en katastrof när Martial blev utvisad och United fortsatte med att slå med 6-1.

Jalkapallo Pelipaita Greenwood föll också i onåd under Solskjær med rapporter som tyder på att United hade blivit frustrerad över 19-åringen för sin senhet.
liverpool tröja barn Tonåringen gjorde ett antal ersättningsuppträdanden innan han återinfördes i startlinjen mot Sheffield United förra månaden.
Martial och Rashford var i toppform eftersom de hjälpte till att leda United till en 3-2-seger på dagen medan Greenwood visade glimtar av hans talanger.
United möter nu ett Liverpool -tomrum i alla former nyligen med en rad frågor i försvaret.
Greenwood, Martial och Rashford är utan tvekan Uniteds mest dynamiska anfallsmöjligheter med tempos för att besvära någon defensiv enhet i Europa.
Om Virgil van Dijk och Joe Gomez var klara att vara med så skulle fokuseringen på att spela fyra centrala mittfältare som Solskjær gjorde mot Manchester City förmodligen vara den bästa vägen framåt.
Men med Joel Matip som potentiellt återvänder från skada för att spela tillsammans med Fabinho, ser Liverpools försvar sårbart ut.
United har den extra bonusen att potentiellt bli laget för att avsluta Liverpools nära femåriga obesegrade lopp på Anfield.
Attack kan mycket väl vara den bästa försvarsformen för United den här gången och det kan krävas ett modigt drag av Solskjær att starta Greenwood, Martial och Rashford för bara fjärde gången den här säsongen.

fotbollströjor med tryck

×