Atletico Madrid Tröja

  • Public Group
  • 10 months ago
  • 0

    posts

  • 1

    members

description

Billiga Fotbollströjor Barn

fantastiska andra halvleksstrejk som slutade

De kom till Hampden Park i hopp om en natt att

Atletico Madrid Tröja, Bayern Munchen Tröja

kroatiens 3-1-seger i glasgow tryck fotbollströjor adams med långa bollar

GLASGOW, Skottland-De kom till Hampden Park i hopp om en natt att minnas, men i slutändan fick Skottlands framgångshungrade supportrar nöja sig med ett mål de aldrig kommer att glömma. Kroatiens 3-1-seger i Glasgow på tisdagen säkrade VM-finalisterna 2018 kvalificering för åttondelsfinalen, men det var Luka Modrics fantastiska andra halvleksstrejk som slutade skotska drömmar om ett slut på deras fleråriga turneringens elände.
Under tio tidigare framträdanden vid en stor final, antingen VM eller EM, kunde Skottland inte ta sig längre än gruppspelet. Faktum är att deras tvivelaktiga åtskillnad mellan åtta misslyckanden för att nå knockout -stadierna vid VM fortfarande är rekord – och de har inte dykt upp vid något VM sedan 1998.
atletico madrid tröja Men den här tiden skulle vara annorlunda. Steve Clarkes lag, efter att ha avslutat Skottlands 23-åriga väntan på att dyka upp på en stor turnering, mötte Kroatien med vetskapen om att en vinst på hemmaplan äntligen skulle avsluta deras långa väntan. Fredagens oavgjort 0-0 mot England på Wembley hade gjort det möjligt för skottarna att närma sig detta spel med ära nära nog att röra.
Och när de skotska fansen – kända som Tartan Army – landade tågen för Hampden vid Mount Florida Station, fanns det en påtaglig känsla av att de verkligen kände att det var deras tid.
bayern munchen tröja – Euro 2020 -fäste och fixtursschema
voetbaltenue Kind Men efter kom Modric, Kroatiens 35-åriga maestro, för att döda feststämningen. Hans 62: e minuters mål, ett majestätiskt skott från 20 meter med utsidan av höger fot, gjorde 2-1 till Kroatien och lämnade Skottland med den praktiskt taget omöjliga uppgiften att göra två gånger på mindre än en halvtimme för att vinna matchen. Det fick honom också att bli Kroatiens äldsta målskytt på euron, 13 år efter att ha blivit deras yngsta, med ett mål mot Österrike vid Euro 2008.
McGregors 42: e-minutersmål för Skottland, som avbröt Nikola Vlasic-öppningen i 17: e minuten, gav skotten hopp om seger i andra halvlek. Det höjde också decibelnivåerna på en stadion begränsad till bara 12 000 supportrar på grund av COVID -19 föreskrifter.
Skottland, utan Chelseas mittfältare Billy Gilmour på grund av ett positivt COVID-19-test, riktade direkt och skamlöst till strejkerna Lyndon Dykes och Che Adams med långa bollar. De var energiska och beredda att matcha gatukroaterna i en fysisk strid.

real madrid fodboldtrøje
arsenal trøje
Maglietta Bbarcellona
nueva Nueva Camiseta Portugal
Goedkope Villarreal Uit shirt
psg trøje
fotbollströjor sverige
spanien trikot
nueva Camiseta Oficial Suecia
Maglietta Bayern
real madrid drakt

×