Arsenal Trøjer

  • Public Group
  • 1 year, 3 months ago
  • 0

    posts

  • 1

    members

description

fodboldtrøjer til børn|billige fodboldtrøjer|køb fodboldtrøjer på tilbud

tingene snart vil blive bedre

Gunners mangler en kreativ gnist til at

Arsenal Trøjer, Ac Milan Trøje, Fodbold Trøje

pladsen i ligatabellen, ti fodboldtrøjer børn udsalg præstation på goodison

The Gunners indtager i øjeblikket 15. pladsen i ligatabellen, ti point efter divisionens top fem, og ligner ægte nedrykningskonkurrenter med deres præstationer, der kun tyder på, at tingene snart vil blive bedre.
Med januar -transfervinduet lige om hjørnet, vil Arteta helt sikkert søge at tilføje sit hold, hvis han vil have en chance for at blive i klubben efter slutningen af ​​sæsonen.
arsenal trøjer Et område i stort behov for forbedring er midten af ​​parken, hvor Gunners mangler en kreativ gnist til at trække i trådene i den sidste tredjedel.
Den tyske midtbanespilleres kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen, hvilket betyder, at selvom han skulle foretage en mirakuløs tilbagevenden til handling, ville hans engagement kun tjene som en stop-gap-løsning.
Det kan også hævdes, at en anden defensiv midtbanespiller er nødvendig i betragtning af Granit Xhakas dårlige form for sent.
Den schweiziske landskamp, ​​suspenderet til lørdagens nederlag, efter at han blev udvist mod Burnley sidste gang, risikerer altid at få gule og røde kort, og hans fortsatte engagement, på trods af at han tilbyder relativt lidt, fremhæver klubbens tilbagegang fra dage med Patrick Viera og Gilberto Silva.
ac milan trøje Thomas Partey kan udfylde denne rolle, men er i øjeblikket ude af funktion efter at have lidt en lårskade tidligere på sæsonen.
fodbold trøje En ny tilføjelse til at spille foran de bageste fire kan hjælpe Gunners med at forstærke deres forsvar, så de kan fokusere på at løse deres problemer foran målet.
Arteta kunne også se på at hente en forward, muligvis udlånt til sommeren, hvor Pierre-Emerick Aubameyang kæmpede i top.
Arsenal-talismanden har scoret bare tre gange hele sæsonen efter at have været indsat på venstre side i store dele af den nuværende kampagne.
The Gunners kunne drage fordel af en anden central angriber for at give yderligere muligheder i angrebet, idet andenvalgte Eddie Nketiah ikke kunne overbevise fans om, at han kan være svaret med en dæmpet præstation på Goodison Park.

nueva Nueva Camiseta Portugal
crystal palace trikot
Jalkapallo pelipaita Tottenham Hotspur
barcelona fotballdrakt
Maillot Angleterre
roma nuova maglia
camiseta de Barcelona
camiseta de España
psg drakt
real madrid tröja billigt
ronaldo drakt

×